TILBURG OOK VERTEGENWOORDIGD IN LANDELIJK LIVESTREAM SPEKTAKEL

Meer dan 200 artiesten zullen tijdens Oud & Nieuw gaan livestream om nachtminnend Nederland binnen te houden. Het grootste gratis online muziekspektakel gaat Goodbye 2020 heten en is mede mogelijk gemaakt door de Rijksoverheid. Vanuit onze stad zal stadsstrand Beachy de uitzendlocatie zijn en zullen diverse lokale concepten de muzikale invulling verwezenlijken.

Op donderdag 31 december gaan meer dan 200 artiesten live uitzenden om jou deze jaarwisseling binnen te houden. Zo wordt via meer dan veertig streams afscheid genomen van het oude jaar tijdens het online thuisfestival GOODBYE 2020. Een groot aantal bekende festivals en artiesten hebben hun medewerking toegezegd, zo staan onder andere Milkshake, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek en De Jeugd van Tegenwoordig op het affiche. Het online festival duurt van 17.00 tot 05.00 uur en is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken. Kortom: de ideale manier om op afstand NYE in beperkt gezelschap te vieren met je favoriete festivals en artiesten, ook uit het Tilburgse.

Het jaar 2020 is in veel opzichten een turbulent (lees: kut) jaar geweest. De wereld werd opgeschrikt door het Covid-19 virus, dat ook op iedereen in Nederland invloed had en heeft. Sinds maart van dit jaar zitten we in meer of mindere mate in een lockdown, met zware maatregelen die erop gericht zijn om sociale contacten tot een minimum te beperken. Alle bekende festivals werden in 2020 uit de agenda geschrapt. Onder het mom van Celebrate for a better tomorrow wordt het jaar 2020 daarom vaarwelgezegd en een nieuw en hopelijk beter jaar ingeluid.

Met GOODBYE 2020 gaat het jaar niet uit als een nachtkaars. Het is, dankzij én volgens de Rijksoverheid, dè mogelijkheid om veilig en verantwoord oud & nieuw te vieren, met een groot aantal bekende festivals en artiesten. Via de website www.goodbye20202.nl, een soort Netflix vol feestende artiesten is het het grootste gratis online oud & nieuw-feest van 2020 en biedt vrijwel alle stijlen van de hedendaagse muziek aan. De timetable wordt maandag 28 december bekend gemaakt. Ook vanaf stadsstrand Beachy, welke afgelopen jaar voor het eerst haar deuren opende, zal gestreamd worden. DJ’s van onder andere Rewind Amsterdam (bekend van Tilburg by Day, Het Grote Huisfeestje en Club Smederij), Herrie met Gerrie (bekend van Club Smederij) en het Tilburgse Disco Snolly (bekend van Cul de Sac en 013) zullen daar de dienst uitmaken.

Related Posts